Gæster i Have 1, sommeren 2015 Sådan bliver du medlem af Medicinhaverne i Tranekær:
Send en mail til medicinhaverne@mail.dk med oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Indbetal samtidig de 200 kr., som det koster i 2018 pr. husstand at være medlem, på denne konto i Fynske Bank Reg. nr. 0860 Kontonummer 0001028871. Når beløbet er gået ind på Medicinhavernes bankkonto, sender vi dig en email med en kvittering på dit medlemskab samt dit medlemsnummer.
Medlemskab giver gratis adgang til haverne for hele husstanden. Børn og unge under 18 år har gratis adgang. Desuden modtager medlemmer af foreningen tre gange årligt et nyhedsbrev samt løbende meddelelser på mail om diverse aktiviteter. De får desuden rabat på betaling af kurser og foredrag og bliver hvert år tilbudt en gratis guidet rundvisning.
Medicinhaverne har i maj 2018 251 husstandsmedlemmer, men vi vil gerne have mange flere. Når vi søger om fondsmidler, ser fondene nemlig gerne, at vi har opbakning fra en stor medlemskare.
____________________________________________________________________________________________________________________________________
Medicinhaverne i Tranekær, Botofte Strandvej 2A, 5953 Tranekær, medicinhaverne@mail.dk, mobil 21 84 78 22.
______________________________________________________________________________________________________________________________________