Referat af bestyrelsesmøde 24. november i laden i Medicinhaverne
Til stede: Jørgen Fischer, Jann Poulsen, Ole F. Jakobsen, Nanna Mariegaard, Kaj Nielsen og Lene Anker.
Bestyrelsen havde derudover inviteret Per Mansa.
Afbud: Kirsten Jørgensen og Christian Ahlefeldt-Laurvig.
Referat: Lene Anker
Dagsorden: Køb af traktor med grab, tipvogn og flishugger
Bestyrelsen har siden i sommer arbejdet med en fornyelse af dele af maskinparken, herunder køb af en ny traktor til erstatning for den gamle McCormick. Ole, Jørgen og Christian har researchet på forskellige muligheder.
Vi har fået et samlet tilbud fra Kædeby Maskinforretning på en nyserviceret Case-traktor IH JX 65 fra 2004 med nye bagdæk. Den har kørt 1875 timer og er udstyret med Ålø-frontlæsser. Tilbuddet omfatter også en Limas 1,8 m skovl, en 4,5 tons tipvogn samt en DK-Tec flishugger. Kædeby Maskinforretning tilbyder samtidig at købe McCormick’en for 10.000 kr. Tilbuddet lyder på i alt 159.500 kr. Beløbet er eksklusiv moms.
Beslutning: Vi køber de tilbudte maskiner, men ønsker kun en 3,5 tons tipvogn. 
EVT.
Køkkenudstyr og -forbedringer
Beslutning: Helle køber opvaskebalje og fade til køkkenet.
Beslutning: Lene kontakter Per Møllemand VVS for at få prisen på en gennemstrømningsvandvarmer, så vi kan få varmt vand til opvask og rengøring.
Planteringe i metal
Beslutning: Nanna bestiller 20 planteringe (20 cm høje og 80 i diameter) til planter med voldsom vækst, bl.a. citronmelisse og mynte.
Fræser og svejseværk
Beslutning: Medicinhaverne har i årevis brugt en fræser og et svejseværk, som frivillige i havegruppen har stillet til rådighed. Dem køber vi. Prisen fastsættes af en uvildig.
Slotsgrus
Helle har bestilt seks træk slotsgrus, som bliver leveret i disse dage.
Beslutning: Jørgen kontakter Stougaard vedr. udbringning af gruset til foråret samtidig med, at firmaet arbejder på at renovere området foran laden.