Hele-flokken-første-arbejdsdag-14-03-2017ER DU VORES NYE KOLLEGA?

Er du interesseret i at blive frivillig i Medicinhaverne, er du meget velkommen til at kontakte Medicinhavernes formand
Helle Ravn på mail: helleravn@gmail.com eller telefon: 62 50 14 41.
TIRSDAG ER HAVEDAG
Der er ingen regler for hvor meget arbejde, du skal lægge i Medicinhaverne. Nogle arbejder 3-4 timer om ugen, mens det for andre i perioder er næsten et fuldtidsjob. Havegruppen mødes hver tirsdag kl. 09.30. Vi medbringer mad og drikke, og kl. 12.30 spiser vi sammen i laden.
De frivillige er fordelt i forskellige grupper, der passer de enkelte haver, arboretet, vandløbet og havegangene mellem haverne. Der er også en plantesalgsgruppe, der sørger for planter/marmelade/frø samt andet, der sælges fra Medicinhavernes plantesalgsbod. Der er en entreprenørgruppe, som slår græs og står for forskellige praktiske gøremål i haverne og i og omkring laden.  Arbejdsopgaverne er mange og meget forskellige og alt administrativt arbejde udføres også af frivillige. Der gælder f.eks. research på planters medicinske virkning, skilteskrivning, plantekøb, regnskab, ansøgning til fonde og sponsorer, opdatering af hjemmeside, Facebook og Instagram og medlemskontakt.
ALSIDIG HAVEGRUPPE
Næsten alle i havegruppen er efterlønnere eller pensionister og har beskæftiget sig med vidt forskellige ting, inden de valgte at blive frivillige i Medicinhaverne. Men glæden ved og kærligheden til have, natur, planter og træer er fælles for de godt 50 medlemmer i havegruppen. Og det er det gode humør også.