Der sker en masse i Medicinhaverne, og det vil vi gerne fortælle løbende om – også her. I forvejen har vi Facebook og Instagram, som vi opdaterer løbende med historier fra haverne.
Den gamle rødebedesort Beta vulgaris var conditiva Alef. Crosbys 247 vokser i Haven for fordøjelse, stofskifte og ernæring. Frøene har vi oprindelig fået fra den nordiske genbank NordGen . 13. februar 2024 Den gamle rødbedesort med navnet Beta vulgaris var conditiva Alef. Crosbys 247 har klaret vinteren i fin stil og skyder nu flotte røde skud. Rødbederne vokser i grøntsagsbedet i Haven for fordøjelse, stofskifte og ernæring.
13. februar 2024 Bent klipper vinstokkene i Haven for åndedræt og kredsløb, mens Grethe holder øje med, at alt går rigtigt til. 13. februar 2024 Bent klipper vinstokkene i Haven for åndedræt og kredsløb, mens Grethe holder øje med, at alt går rigtigt til.
13. februar 2024: Dammen i Haven for nervesystem og bevægeapparat.13. februar 2024: Dammen i Haven for nervesystem og bevægeapparat.

Der var fuldt hus - godt og vel, da Marie Lisette Jacobsen, der har firmaet Hyldemors Have, holdt foredrag om "Husapotekets hemmeligheder" i Borgerhuset i Rudkøbing.

7. februar 2024 Der var fuldt hus – godt og vel – da Marie Lisette Jacobsen fra Hyldemors Have holdt foredrag om “Husapotekets hemmeligheder” i Borgerhuset i Rudkøbing.
Maria Lisette Jacobsen alias Hyldemor fyldte Borgerhuset i Rudkøbing godt og vel med sit foredrag "Husapotekets hemmeligheder".7. februar 2024 Maria Lisette Jacobsen alias Hyldemor fyldte Borgerhuset i Rudkøbing godt og vel med sit foredrag “Husapotekets hemmeligheder”.

31. januar 2024. Medicinhavernes formand, Per Mansa, orienterer de ca. 40 medlemmer af havegruppen, som deltog i det årlige planlægningsmøde, om hvordan 2023 gik.

31. januar 2024: Medicinhavernes formand, Per Mansa, orienterer de ca. 40 medlemmer af havegruppen, som deltog i det årlige planlægningsmøde, om hvordan 2023 gik. 31. januar 2024: Ca. 40 deltog i Havegruppens årlige planlægningsmøde, der blev holdt i Borgerhuset i Rudkøbing.
31. januar 2024: Ca. 40 deltog i Havegruppens årlige planlægningsmøde, der blev holdt i Borgerhuset i Rudkøbing.
23. januar 2024 "Nogen" glemte at sætte dette bræt på plads på tværs af stien, så det kan lede regnvand ud i bedene. Forglemmelsen skete i forbindelse med, at der blev anlagt en sti op til den nye have, Haven for de fem sanser. 23. januar 2024: “Nogen” glemte at sætte brættet (til højre i billedet) på plads på tværs af stien, så det kan lede regnvand ud i bedene i Haven for åndedræt og kredsløb. Forglemmelsen skete i forbindelse med, at der blev anlagt en sti op til den nye have, Haven for de fem sanser. Det betød desværre, at de store mængder regn, der faldt over Langeland, lavede dybe revner i stien. Se længere nede på denne side.
23. januar 2024: Per, Kaj, Bent og Bo reparerer stien op mod Haven for åndedræt og kredsløb.
23. januar 2023 I dag reparerede Per, Bo Bent, Kaj og Flemming de skader, som store mængder regn har lavet på stien op mod Haven for åndedræt og kredsløb.23. januar 2024: I dag reparerede Per, Bo Bent, Kaj og Flemming de skader, som store mængder regn har lavet på stien op mod Haven for åndedræt og kredsløb.

14. januar 2024: Regnskader i Haven for åndedræt og kredsløb.

14. januar 2024: Den voldsomme nedbør, der på Langeland faldt som regn, har lavet store skader på stien fra indgangslågerne til Haven for åndedræt og kredsløb.
14. januar 2024: Der venter havegruppen et større arbejde med at reparere stien fra de hvide indgangslåger og op gennem Haven for åndedræt og kredsløb.
14. JANUAR 2024: Det er ikke kun regnen, der har lavet skader i Medicinhaverne. Muldvarpene har også haft travlt. 14. januar 2024: Det er ikke kun regnen, der har lavet skader i Medicinhaverne. Muldvarpene har også haft travlt.