Fra venstre ses Medicinhavernes nye formand Jørn Kristiansen, den afgående formand Per Mansa, der trak sig fra formandsposten af helbredsmæssige årsager, den forrige formand Helle Ravn og til højre den allerførste formand og stifter af foreningen Bjarne Møller Pedersen. Per Mansa bliver som sine forgængere på formandsposten som frivillig i havegruppen. 
Medicinhavernes nye formand, 68-årige Jørn Kristiansen, der er bosat i Svendborg, blev valgt  på en ekstraordinær generalforsamling den 30. april i laden i Tranekær. Jørn er den 4. formand i rækken i de 16 år, der er gået siden opstarten af Medicinhaverne.
”Medicinhaverne er et fantastisk projekt baseret på stor faglighed og et kæmpe frivilligt engagement. Med et besøgstal, der har rundet 17.000 p.a. og med 400 medlemmer og op mod 60 frivillige ildsjæle, udgør Medicinhaverne et unikt sted for Tranekær, Langeland og hele det Sydfynske område. Men Medicinhaverne har potentiale til endnu mere, og det glæder jeg mig til at realisere, sammen med alle de gode kræfter, der allerede har skabt en smuk og værdifuld have, siger Jørn Kristiansen.
Den nye formand er en erfaren virksomheds- og projektleder og har desuden, i mere end 20 år, beskæftiget sig med organisering og udvikling af frivilligt arbejde, i flere dele af landet.
Hans rolle, som formand for Medicinhaverne, er at videreføre projektet, sikre god ledelse og markedsføring og skaffe penge til videreudvikling. Han skal desuden øge samarbejdet med relevante parter og ikke mindst sørge for, at alle de mange frivillige har de bedst mulige praktiske og sociale arbejdsvilkår.